Segueix-nos F Y T R

El Vila-real empata i té peu i mig als vuitens de final

| Palma |

AALBORG   2
VILA-REAL 2

AALBORG: Zaza, Bogelund, Olfers, Jakobsen, Pedersen, Augustinussen, Enevoldsen, Due, Johansson, Caca i Curth.Saganowski per Curth en el minut 71, Nielsen per Bogelund en el minut 74 i Risgard per Caca en el minut 78.

VILA-REAL: Diego López, Javi Venta, Gonzalo, Godin, Capdevila, Senna, Edmilson, Cazorla, Pires, Rossi i Llorente.Cani per Pires en el minut 62, Guille Franco per Rossi en el minut 64 i Matías Fernández per Edmilson en el minut 82.

GOLS:
0-1: minut 40, Rossi.
1-1: minut 53, Curth.
1-2: minut 75, Guille Franco.
2-2: minut 81, Due.

ÀRBITRE: Bertand Layec (França). Amonestà Due per part de l’Aalborg de Noruega i Godin, Cani i Guille Franco per part del Vila-real.

El Vila-real deixà escapar la primera oportunitat que tingué per aconseguir la classificació matemàtica per als vuitens de final, quan falten dues jornades, ja que en dues ocasions s’avançà en el marcador i acabà empatant davant l’Aalborg.

L’equip valencià no firmà un bon partit a Dinamarca, encara que la qualitat dels seus jugadors li permeté gaudir d’oportunitats clares per endur-se la victòria, la qual, unida a l’empat del Manchester United a Glasgow, li hauria garantit la classificació abans d’hora. De tota manera, li basta sumar un punt en els dos partits que li resten per assolir el passaport per a la següent ronda.

Rossi i Guille Franco avançaren el conjunt groguet en dues ocasions, però Curth i Due igualaren el marcador. L’empat final es produí quan només restaven nou minuts per al final.

+ VIST