Segueix-nos F Y T R

El futbol de ca nostra

| Palma |

Assemblea FFIB

Avui dissabte, 18 de juliol, començarà a les 11.30 hores l'assemblea anual de la Federació de Futbol de les Illes Balears, formada pels representants de tots els clubs de la comunitat. El president de la FFIB, Miquel Bestard, farà un balanç de la temporada passada. Durant la reunió es procedirà al sorteig oficial del calendari de la Lliga de la Tercera Divisió balear. L'esdeveniment tindrà lloc a l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos de la UIB.

El Deportivo haurà de pagar

El Jutjat de Primera Instància número 4 de la Corunya ha condemnat el Deportivo a abonar 567.500 a l'Atlètic Balears pel traspàs al Newcastle del mallorquí Xisco Jiménez. Quan Xisco fou fitxat pel Depor, es firmà una claúsula en la qual s'indicava que l'Atlètic rebria el 10% de la primera quantitat per la qual el futbolista fos traspassat. El davanter passà pel Vecindario la temporada 2006/07, però en qualitat de cedit, encara que el club gallec afirma que es tractà d'una operació sense cost. Però a l'equip de la via de cintura consideren que una cesió no compta i que, finalment, hauran de rebre el 10% dels 5.675.000 euros que s'endugué el Depor pel traspàs al Newcastle. El club gallec anuncià que recorrerà contra aquesta sentència.

Els rivals del Collera femení

El Collera femení formarà part del grup B de la Superlliga Femenina, que també integraran el Llevant, l'Espanyol, el Barcelona, l'Estartit, el València, el Gimnàstic de Tarragona i el Reial Múrcia. La primera i la segona fases de la competició es disputaran en format de lliga a doble volta. La Federació Espanyola de Futbol també anuncià que els desplaçaments tant a les Canàries com a les Balears tindran el mateix tractament que a la Segona B i no s'hi abonaran, doncs, les despeses d'estada.

Premis Tarjeta Blanca

El Col·legi d'Àrbitres entregarà aquests guardons amb motiu de les VIJornades tècniques arbitrals, que es duran a terme el pròxim 8 d'agost al Centre Sociocultural de Selva. Entre els premiats es troben el club Sporting Ciutat de Palma, el jugador del Felanitx Onofre Riera; el tècnic del Mercadal, Elías Noval, i el delegat del Constància, Joan Perelló.

Calendari de Juvenil

Ja es coneix quin serà el calendari per a la pròxima campanya de Divisió d'Honor Juvenil i quins seran els partits que hauran d'afrontar els equips de les Illes Balears en la primera jornada del grup III de la màxima categoria del futbol juvenil estatal. El Ferrioler visitarà el camp del Cornellà, mentre que el Ciutadella rebrà l'Atlètic de Gramanet. El Mallorca s'haurà de veure les cares amb el totpoderós Barcelona a les instal·lacions de Son Bibiloni. Destaca en aquesta primera jornada el primer derbi de la temporada, que serà el que protagonitzaran el Poblera, en el seu debut a la categoria, i el ja veterà Sant Francesc.

Penya Arrabal

El Penya Arrabal fa feina de valent per afrontar amb garanties la pròxima campanya a Regional Preferent. Seran gairebé 30 els jugadors que iniciaran la pretemporada, amb 11 del darrer any i bastants de futbolistes juvenils. Entre els jugadors renovats es poden trobar noms com els de Borja, Samu, Pepllu, Juanjo, Sebas, Guille, Riki, Sergi, Raúl, Aitor i Ramírez. Miguelón i Jordi són dos futbolistes procedents de la Divisió d'Honor Juvenil, concretament de La Salle. Àlex prové del Platges de Calvià juvenil.

+ VIST