Segueix-nos F Y T R
Pretemporada R. Mallorca

Un Reial Mallorca inoperant cau davant el Llevant de Segona (2-0)

El mallorquí Xisco Muñoz esclatà d'alegria després de fer el segon gol del Llevant

| València |

LLEVANT 2
MALLORCA 0

LLEVANT: Reyna, Pau Cendrós, Ballesteros, Robusté, Juanlu, Pallardó, Samuel, Xisco Nadal, Carril, Javi Guerra i Rubén. També jugaren Iborra, Igor i Jorge Pina.

MALLORCA
: Aouate, Corrales, Ramis, Nunes, Ayoze, Mario, Alberto, Pep Lluís Martí, Tuni, Víctor i Webó.També jugaren Martí Crespí, Lux, Keita, Varela, Josemi, Castro i Rubén.

GOLS
:
1-0: minut 48, Rubén.
2-0: minut 82, Xisco Nadal.

ÀRBITRE
: García Castillo (Comitè valencià). Van ser amonestats els locals Rubén, Samuel, Iborra i Reyna. A més, van ser expulsats per doble amonestació els mallorquinistes Ramis (11'+73') i Corrales (58'+80').

El Reial Mallorca va oferir una imatge lamentable en el seu darrer partit amistós abans del començament de Lliga. El conjunt de Manzano va ser clarament superat (2-0) pel LLevant, equip de Segona Divisió, en un matx en el qual els vermells van anar de més a menys i que va acabar amb nou jugadors nous sobre el camp per les expulsions de Ramis i Corrales. El duel començà amb domini dels mallorquinistes que, tot i els experiments del tècnic andalús -amb Corrales i Pep Lluís Martí ocupant la banda dreta-, tenia la possessió de la pilota. Els homes de Manzano tocaven i tocaven, però sense la profundidat que tenia el Llevant.

Tot va canviar en la represa. Després que Rubén desaprofitàs una ocasió, el mateix davanter no va fallar en la següent. Una passada en profunditat cercant l'ariet granota va desmuntar la defensa vermella i deixà Lux venut davant la internada de Rubén. El Mallorca, que no va rematar cap vegada des de dins l'àrea, semblava un equip desmanegat. L'expulsió de Ramis i el segon gol del Llevant, obra del mallorquí Xisco Muñoz, acabaren d'enfonsar el conjunt de Manzano. A la llotja, Javier Martí Asensio, Tomeu Vidal i Toni Prats no ho degueren passar gaire bé veient la desfeta dels mallorquinistes, els quals reberen la visita de Miquel Àngel Moyà.

+ VIST