Els blancs es mantenen en la lluita pel títol gràcies en una treballada remuntada davant un Almeria que els posà contra les cordes

| Palma |

ALMERIA 1
REIAL MADRID 2

ALMERIA: Diego Alves, Míchel, Pellerano, Cisma, Vargas, M'Bami, Bernardello, Soriano, Piatti, Crusat i Kalu Uche.
Ortiz per Vargas en el minut 56, Corona per Míchel en el 74 i Goitom per M'Bami en el 85.

REIAL MADRID
: Casillas; Arbeloa, Raúl Albiol, Sergio Ramos, Marcelo, Gago, Xabi Alonso, Guti, Van der Vaart, Cristiano Ronaldo i Higuaín.Mahamadou Diarra per Gago en el minut 46, Lass per Guti en el 77 i Benzema per Higuaín en el 86.

GOLS
:
1-0: minut 14, Crusat.
1-1: minut 27, Cristiano Ronaldo.
1-2: minut 69, Van der Vaart.

ÀRBITRE
: Pérez Lasa (Comitè basc). Amonestà els locals Bernardello, Cisma, Crusat i Pellerano, i els visitants Gago, Guti i Albiol.

El Madrid manté el torcebraç per la Lliga amb el Barcelona, ja que ahir a Almeria va saber reaccionar amb caràcter a la dura travelada que suposà el clàssic i al gol de Crusat, que neutralitzà, gràcies al lideratge de Cristiano Ronaldo (1-2), en un constant atac i gol blanc en el qual el porter local, Diego Alves, sobresortí per damunt la resta.

La diana de Crusat suposà el moment de la veritat per als de Pellegrini. Reacció o punt final. Davant aquesta tessitura aparegué Cristiano per estirar el carro. Van der Vaart capgirà el marcador en la segona meitat, en la qual els de Lillo haurien pogut empatar.