Segueix-nos F Y T R

Manzano envesteix Alemany

L'andalús ofereix dues entrevistes a mitjans estatals en les quals dispara amb bala contra l'andritxol. En aquesta ocasió, el tècnic també apunta contra Pere Terrassa

| Palma |

Si divendres passat era Mateu Alemany qui protagonitzava una roda de premsa incendiària, ahir va ser Gregorio Manzano qui va tornar a carregar contra la gestió de l'advocat andritxol en dues entrevistes en mitjans estatals. Les hostilitats de la guerra que Alemany anuncià s'han iniciat i l'entrenador andalús dispara amb bala.

A dues pàgines senceres del diari Marca, el més llegit de l'Estat, i durant una bona estona a El larguero, el programa esportiu nocturn de més audiència, Manzano va afirmar que Alemany "en cap moment" no va estar interessat a trobar una solució negociada al deute que el club mantenia amb el preparador nascut a Bailén. Així, va recordar que Alemany "l'instà" a cercar un advocat per "resoldre" la seva vinculació contractual amb l'entitat.

L'actual entrenador del Sevilla va aprofitar la palestra mediàtica per acusar Alemany "d'estar per damunt el bé i el mal", a més de recordar que la seva batalla és contra l'andritxol, no contra el Mallorca.

"Va actuar amb mala fe i pensant que està per damunt el bé i el mal", a la qual cosa va afegir que "no puc permetre que persones d'aquest tipus vagin per la vida pensant que totes les seves gestions són fenomenals en lloc de reconèixer-ho i ser humils".

Però no només acusa Alemany, sinó que Pere Terrassa també rep la seva part d'estopa. Manzano culpa a Terrassa d'ajudar Alemany a escampar "aquest enfilall de mentides".

L'entrenador va acusar Alemany de voler-se enriquir amb la venda. "Crec que volia fer el negoci de la seva vida amb el futbol. Perquè quan surt malament la venda als Martí Mingarro, els demanda i acaba venent a Serra Ferrer. Per què no ho va fer abans?", es demana.• M.R.

+ VIST