Segueix-nos F Y T R

El futbol de ca nostra

|

Divisió d'Honor
El Mallorca i el Joventut Sallista obriran la novena jornada de la Divisió d'Honor Juvenil avui, dissabte. El filial vermell ho farà a la ciutat esportiva de Son Bibiloni davant el Girona (16.00 hores). Els catalans -sisens- estan dues posicions per davant dels illencs en la classificació, amb un punt més, i els dos equips varen guanyar la jornada passada. El Mallorca ho va fer per 2-3 al camp del Cornellà, mentre que el Girona s'imposà per 2-0 al Badalona. Per la seva banda, el Joventut Sallista rebrà a Inca el Gimnàstic de Tarragona (16.00 hores), un rival complicat que ocupa el cinquè lloc de la taula. Els illencs varen treure un valuós empat la jornada anterior del feu del Manlleu, mentre que el seu rival superà per la mínima el Poblera (1-0).

Demà, diumenge, serà el torn dels blaugranes i del Sant Francesc. Els de sa Pobla repetiran com a visitants, en aquesta ocasió al camp del Gramenet. Els Martí Gost tenen una bona ocació de sumar al camp del coer, un equip que aquesta temporada no coneix la victòria i que només ha sumat un punt. Finalment, el Sant Francesc serà qui ho tindrà més complicat, ja que jugarà al camp del líder, l'Espanyol. Els col·legials no arriben a aquest partit en el seu millor moment després de caure davant el Damm i el Mallorca de manera consecutiva.

Superlliga
El Collera comença la segona volta de la Superlliga femenina amb un partit vital davant d'un rival directe. L'equip dirigit per Miquel Bestard rebrà diumenge (13.00 hores) al muncipal del Coll d'en Rabassa l'Estartit. Un triomf davant de les catalanes permetria que el Collera obrís forat en la classificació, perquè les mallorquines són sisenes i les contrincants, setenes. Les illenques han de recuperar la confiança a casa, sobretot després de la golejada que patiren el matx passat davant el València (0-4).

Futbol Sala
El conjunt AA Pachá Calvià s'enfrontarà avui, en duel corresponent a la setena jornada de Primera Nacional A, amb el Premià de Mar (16.00 hores). El conjunt mallorquí va patir una derrota quan faltaven 8 segons davant l'Hospitalet, mentre que els catalans veempataren a dos amb el Vilassar. En el conjunt calvianenc seran baixa Iñaqui per motius personals i el porter Fede, qui pateix una fissura en una falange. A conseqüència d'això, l'arquer Toño entrarà en la convocatòria per primera vegada aquesta temporada.

Son Oliva
El conjunt palmesà presentarà les plantilles dels seus 17 equips, amb un total de 340 nins i joves d'entre 3 i 34 anys, dilluns dia 1 de novembre a la terrassa del Palma Arena. El delegat de la presidència per a l'Esport, Diego González, assistirà a la posada de llarg dels equips del Son Oliva, un acte que el seu president, Salvador Mateu, vol que reflecteixi la filosofia del club: "Qualsevol nin té dret a aprendre a jugar a futbol".

Norteño
El conjunt menorquí ha aconseguit els serveis del davanter argentí amb passaport italià Marcos Gabriel Welschen (Santa Fe, 1985), procedent del Chozas de Canales de la Tercera Divisió manxega. El tècnic del Norteño, Pere Vadell, podria disposar del nou ariet aquest cap de setmana davant del Santanyí. El jugador, de 25 anys i 1,83 metres d'alçada, té experiència a Argentina i Bèlgica.

Àrbitres
El proper dia 3 de novembre començaran els cursos d'ascens de les categories Primera Regional i Preferent, que es faran de manera conjunta i que impartiran Carlos Lara Ortega i Xavier March Morlà. Las classes seran els dimecres de 19.00 a 20.30 hores als locals del Comitè d'Àrbitres de la delegació de Palma.

+ VIST