Segueix-nos F Y T R

La Unió s'endú els punts amb facilitat

El conjunt palmesà efectuà una bona primera part que li serví per superar un fluix S'Arracó

| Palma |

LA UNIÓ 2
S'ARRACÓ 1

LA UNIÓ: Alfredo (2), Cantero (2), Manu (2), Juanma (2), Vicens (2), Pere (2), Roberto (2), Xisco (3), Toni (2), Valero (2) i Pedro (2).
Bote (1) per Xisco i Àlex (1) per Pedro.
S'ARRACÓ: Sampol (1), González (1), Joni (1) Amengual (1), Jose Juan (1), Javi García (1), Juan Toni (1), Edu (1), Jaume (1), Mauri (1) i Pedro (1).
Huertas (1) per González i Jacki (1) per Edu.
GOLS:
1-0: minut 30, Xisco.
2-0: minut 32, Xisco.
2-1: minut 86, Jacki de penal
ÀRBITRE: Fornés Bover (2). Bé. Amonestà amb targeta groga els locals Pere i Xisco, i els visitants Huertas Jonny i Edu. Expulsà per doble amonestació Pedro i Roberto de La Unió en els minuts 44 i 88, respectivament.

La Unió superà el conjunt del S'Arracó amb dos gols efectuats pel seu davanter Xisco.
El conjunt palmesà, que que venia de perdre per 2-1 amb el Sant Marçal, no tingué problemes per vèncer un dèbil S'Arracó, el qual continua sense sortir de la seva crisi, perquè d'ençà que s'inicià la temporada només ha guanyat en una ocasió, la qual cosa el situa en el penúltim lloc de la classificació.
Els locals realitzaren una molt bona primera meitat, durant la qual gaudiren de nombroses ocasions. D'aquestes, Xisco en va saber aprofitar dues.
En la represa, les circumstàncies canviaren per als locals, ja que, amb un jugador menys sobre el terreny de joc per l'expulsió de Pedro en el minut 44, la situació, a priori, semblava que es complicava. Tanmateix, no resultà així, atès que l'apatia que manifestaren els rivals posà les coses fàcils al quadre local.
D'aquesta manera, el partit es relaxà, els minuts varen trancórrer sense que passàs res fins al darrer tram, quan el col·legiat assenyalà la pena màxima a favor del conjunt visitant. Jacki xutà i aconseguí escurçar distàncies en el minut 86. Aquest fet i l'expulsió d'un altre jugador local, dos minuts després, augmentà les expectatives dels homes del S'Arracó d'equilibrar el marcador, sense que al final es complissin.