Segueix-nos F Y T R

Triomf de tràmit entre badall i badall

El central del Mallorca Anderson Conceiçao disputa una pilota al migcampista del Sevilla Kondogbia. | Paco Fuentes

| Palma |

Quin suplici! Quin càstig! El Reial Mallorca guanyà (1-2) al Sevilla el tràmit de la tornada de la Copa del Rei en un duel farcit de suplents. El conjunt andalús aconseguia així classificar-se per als quarts de final i l’equip illenc encadena tres partits sense perdre.

El matx, amb l’eliminatòria decidida després de la vergonyosa derrota del conjunt de Joaquín Caparrós a l’anada (0-5), era poca cosa més que un entrenament amb públic. Reunia tots els requisits perquè els dos tècnics fessin provatures i oferissin descans als titulars. Així va ser en un duel disputat entre badalls.

Caparrós, que deixà Aouate a Palma, alineà Calatayud a la porteria. En defensa, Ximo i Bigas ocuparen els laterals amb la parella brasilera formada per Geromel i Anderson Conceiçao com a centrals. En el centre del camp, Martí i Fontàs foren els encarregats d’organitzar i distribuir el joc amb Pereira i Kevin a dreta i esquerra. Ien atac, Alfaro i Hemed.

El Sevilla no tardà gaire a obtenir el control total del partit. El conjunt de Míchel dominava territorialment el Mallorca, que no aconseguia fer dues passades consecutives. Faltava creativitat, imaginació, verticalitat. Passaven els minuts i l’equip de Caparrós es mostrava segur en defensa, mentre que quedava inèdit en atac.
Manu del Moral, completament sol i en posició dubtosa, posà en avantatge el Sevilla poc després que es complís el minut 20 de joc.

El gol no féu reaccionar el Mallorca i els andalusos continuaren dominant. Ara bé, la major possessió dels de Míchel no es traduïa en ocasions i s’arribà al descans amb mínim avantatge del Sevilla.

Caparrós va moure la banqueta i donà entrada a Brandon en substitució de Kevin en la represa. Situava l’encara juvenil per darrere Hemed, mentre que Alfaro es col·locava a l’esquerra. El Mallorca, ben aviat, quedà clar que jugava ara amb més intensitat. Només s’havien disputat sis minuts quan Hemed fallà a l’hora de la rematada, però la pilota quedà morta als peus de Brandon, que superà Palop i empatà el matx.

El Sevilla notà el cop i l’equip de Caparrós passà a dominar l’enfrontament. Una errada de Cava fou aprofitada per Alfaro per capgirar el marcador (1-2).

L’equip de Míchel va reaccionar, recuperà la possessió de la pilota i el cronòmetre va avançar sense ocasions.

Alvaro i Nico Baleani, que debutà, disposaren de minuts, però el marcador ja no es va moure.