Segueix-nos F Y T R

Polèmica pel tracte a la selecció nacional de Kosovo durant el seu partit a Sevilla contra l'equip de la Federació Espanyola de Futbol

|

Aquest dimecres s'ha disputat un partit de futbol entre l'equip de la Federació Espanyola de Futbol i Kosovo que ha tengut més impacte per les connotacions polítiques que per les esportives, ja que l'Estat espanyol encara no ha reconegut Kosovo com a Estat independent.

La Federació Internacional de Futbol (FIFA) ja havia advertit a la Federació Espanyola (RFEF) que no podia cometre cap irregularitat amb els himnes ni el desenvolupament del partit. La RFEF s'ha plegat a les ordres de la FIFA i ha mantengut les formes.

En canvi, la televisió pública espanyola, TVE, sí que ha rebut moltes crítiques pel tracte que ha brindat al conjunt kosovar.

Des de les xarxes socials s'ha criticat el menysteniment que ha tengut la retransmissió de Televisió Espanyola amb la selecció balcànica. A més de referir-se a la selecció kosovar com a «l'equip de la federació de Kosovo», un dels fets que més ha indignat a molts espectadors ha estat que les inicials del marcador de Kosovo s'hagin fet amb minúscules, a causa que el govern espanyol no reconeix aquest país dins del marc internacional des que es va independitzar de Sèrbia.

+ VIST