Segueix-nos F Y T R

Torna el públic als estadis de les Illes Balears i del País Valencià

| |

El ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, ha confirmat aquest dimecres que el públic tornarà als estadis de futbol a Laliga per a les jornades restants de la present temporada en aquells territoris que es trobin en la fase 1 de la pandèmia: a hores d'ara, el País Valencià i les Illes Balears.

Els estadis podran acollir el 30% del seu aforament sempre que no superin els 5.000 espectadors, segons ha informat el ministre Rodríguez Uribes en roda de premsa; i els espectadors hauran de guardar un protocol marcat pel control d'entrada i sortida -que es farà de manera esglaonada, la distància de seguretat en les quatre direccions (1,5 metres) i sempre que sigui públic local per a evitar desplaçaments.

«Tornarà el públic i ho farà en aquells territoris en fase 1 de la pandèmia, on la situació sanitària és millor. És una dada que combina la voluntat de voler que hi hagi públic amb el criteri sanitari que és fonamental», va afegir Rodríguez Uribes, qui també va deixar entreveure que Galícia podria ser la tercera comunitat autonòma beneficiada per les seves dades d'incidència més recents.

+ VIST