Segueix-nos F Y T R

El Mallorca sortejarà entre els seus abonats les 4.086 entrades del partit de diumenge

| |

El RCD Mallorca ha anunciat aquest dijous que realitzarà un sorteig davant notari, entre els seus abonats, per a repartir les 4.086 entrades que té permeses per al partit que l'enfronta aquest diumenge (20.45 hores) a l'Alcorcón amb motiu de la jornada 39 de LaLiga SmartBank.

El club, que s'està jugant l'ascens directe a Primera, és un dels clubs que podrà permetre l'accés de públic al seu estadi en pertànyer a les Balears que estan en fase 1 de la pandèmia. Per aquest motiu, i amb el 30% de l'aforament màxim permès, tenint en compte la normativa de metro i mig de distància, el Visit Mallorca Estadi podrà albergar un total de 4.086 espectadors.

«L'abonat del RCD Mallorca podrà optar a aquesta entrada a través del portal de l'abonat (ha d'estar donat d'alta) mitjançant la seva inscripció des de ja per a participar en un sorteig que es realitzarà davant de notari», ha informat el Mallorca.

Un pic s'obri el termini d'inscripció, els abonats tendran fins al dissabte 15 de maig a les 8 hores per a fer la seva inscripció per al sorteig, que es farà a les 10 hores de dissabte mateix.

+ VIST