Segueix-nos F Y T R

Torrecilla, futbolista mallorquina que va patir càncer, mostra alguns missatges rebuts: «derecho tendrás, pero pelo no, calva»

|

«Podeu jugar perquè totes sou igual de dolentes»; «el que dius és com si diguessis que et creixerà el pèl», «dret en tendràs, però pèl no, calba»; «ha de ser bona la perruqueria a la que vas»; «si remates de cap, la pilota lliscarà»; «és un monjo budista?»; «ser dona futbolista professional és súper fàcil amb el nivell que hi ha»...

Aquest són els comentaris insultats i denigrants que ha rebut, a les seves xarxes socials, la futbolista nascuda a Mallorca, Virginia Torrecilla.

Torrecilla ha fet públic un vídeo en el qual es poden llegir els insults i comentaris denigrants i on afirma que la mostra no és ni una quarta part dels que ha rebut. També diu: «no m'ha importat, però els faig públics perquè vegeu el tipus de gent que hi ha i ha mostrat el seu rebuig a aquests insults».

Virginia Torrecilla Reyes (Cala Millor, 4 de setembre de 1994) és una futbolista mallorquina, que juga en la posició de centrecampista. És internacional i ha jugat amb el Barcelona i l'Atlètic de Madrid.

+ VIST