Segueix-nos F Y T R

Mariona Caldentey: «Sempre donam el cent per cent i per això avançam com ho estam fent»

| |

La jugadora mallorquina Mariona Caldentey ha assegurat que ha tengut «una recuperació bona» de la lesió muscular que l'ha tenguda allunyada dels terrenys de joc durant vuit setmanes i ha deixat clar que a la selecció totes donen «el cent per cent» i per aquest motiu estan progressant tan ràpidament.

«Estic molt bé, molt contenta, les jugadores volem jugar i quan no podem, és fa més difícil. Han estat vuit setmanes llargues, però la recuperació ha estat bona, em trob bé i estic feliç d'estar aquí i jugar amb la selecció», afirmà Caldentey aquest dimecres.

En aquest sentit, la jugadora del FC Barcelona ha deixat clar que cap jugadora jugarà amb menys intensitat per por a una lesió a mesos de l'Eurocopa. «Som un equip molt competitiu que va sempre a guanyar i a donar el cent per cent en els partits, els entrenaments o en els jocs d'activació. Aquesta opció (la de jugar amb por a lesionar-se) no existeix i per aquest motiu estam avançant com ho estam fent», ha remarcat.

A més, l'actual guanyadora d'Europa, ha continuat parlant de la seva felicitat per jugar amb la selecció espanyola. «Crec que representar a la selecció jugui contra qui jugui és un honor i, a més, quan pots jugar contra les millors, tens un plus», ha afegit de cara a un torneig on competiran amb potències com Alemanya, Anglaterra i el Canadà.

Relacionat
+ VIST