Segueix-nos F Y T R

El Consell aprova l'inici de l'expedient del polèmic contracte de patrocini esportiu amb el RCD Mallorca

|

El Consell Executiu del Consell de Mallorca ha aprovat l'inici de l'expedient de patrocini esportiu amb el RCD Mallorca, que es durà a terme durant la temporada esportiva 2022-2023, a través del Departament de Transició, Turisme i Esports.

L'aprovació inicial d'aquest polèmic expedient ha estat el primer pas per començar a treballar amb el club esportiu. A partir d'ara, segons ha explicat el Consell aquest dissabte, s'aniran concretant les accions i les campanyes, així com altres qüestions «relacionades amb la difusió de missatges d'interès públic per a la ciutadania de Mallorca». L'import amb el qual la institució insular té previst donar suport al club és d'un màxim d'1.815.000 euros.

Segons el Consell, amb aquest patrocini, es pretén «transmetre a la societat mallorquina i a l'exterior continguts relacionats amb els valors esportius, la lluita contra la violència i l'assetjament en l'esport, la cultura de Mallorca, el producte local, l'artesania i les tradicions de l'illa, la sostenibilitat, la diversitat i la igualtat». En aquest sentit, el Consell considera que el RCD Mallorca «és una via amb eines qualitatives i quantitatives per a fer-ho».

Pel que fa a l'Atlètic Balears, un cop revisada la proposta presentada pel club i de comú acord, s'han iniciat les gestions perquè la col·laboració amb el Consell «es pugui expressar a través de suports publicitaris». «Aquest mecanisme ja es du a terme amb altres clubs de categories superiors a Mallorca, segons el mandat majoritari del Ple de la institució insular», ha indicat el Consell.

+ VIST