Segueix-nos F Y T R

Creus que el Barça hauria d'abandonar la lliga espanyola com a resposta a l'assetjament mediàtic pel cas Negreira?

|

El FC Barcelona es veu immers en un assetjament mediàtic pel cas Negreira. El pagament de 7 milions d'euros per part del club a qui fou el número dos dels àrbitres espanyols, un fet que ja investiga Anticorrupció, ha donat ales a la premsa espanyola per mostrar el seu clar biaix antibarcelonista.

La premsa espanyola ha engegat una campanya contra el Barça amb programes especials dedicats al cas i portades de diaris als principals rotatius espanyols. Al marge de les implicacions d'aquest greu cas, l'assetjament mediàtic sembla evident. La consigna sembla posar en qüestió el prestigi futbolístic del Barça i la consecució dels seus títols.

Joan Laporta, president de l'entitat, ja ha anunciat que el club «passarà a l'ofensiva» per tal de defensar-se d'aquesta campanya, mentre continua assegurant que els pagaments a Negreira responen a la realització d'informes sobre la millora de la neutralitat en l'arbitratge. Amb tot, cal tenir en compte que els pagaments es varen efectuar durant el període més negre de gestió d'aquest club amb més d'un segle d'història.

Sigui com vulgui, aquesta setmana Tomeu Martí, director de dBalears, en la seva columna d'opinió feia una crida als socis de Barça a plantejar la possibilitat que, «per dignitat», el club abandonés totes les competicions espanyoles. Ara traslladam aquesta pregunta als nostres lectors.

Així, en l'enquesta d'aquesta setmana, vos demanam si el Barça hauria d'abandonar la lliga espanyola com a resposta a l'assetjament mediàtic pel cas Negreira. Les possibles respostes de l'enquesta són les següents:

-Sí, seria un acte de dignitat davant d'un assetjament intolerable.

-No, hauria de quedar a la lliga espanyola i assumir responsabilitats pel cas.

+ VIST