Segueix-nos F Y T R

Els Ferrari de Schumacher i Irvine ocuparan la primera fila de sortida

Mika Hakkinen, tercer, tindrà un autèntic «mur vermell» molt difícil de superar

| Nurburgring |

Michael Schumacher (Ferrari) ocuparà el primer lloc a la línia de sortida del Gran Premi de Luxemburg, quinzena i penúltima prova puntuable per al campionat del Món de Fórmula 1, que es disputa avui al circuit de Nurburgring.

Schumacher aconseguí així la seva segona pole de la present temporada, la dinovena de la seva carrera. Schumacher superà el seu company d'equip Eddie Irvine, el finlandès Mika Hakkinen (McLaren-Mercedes) i l'italià Giancarlo Fisichella (Benetton-Mecachrome). Per primera vegada en tota la temporada, els dos Ferrari ocuparan la primera línia de la graella de sortida d'un gran premi.

A la lluita que lliuren Schumacher i Hakkinen a la cursa pel campionat del món, igualats a 80 punts, avui Schumacher no tan sols sortirà des de la primera posició, sinó que a més tindrà el seu company al darrere per tractar de tapar les incursions del finlandès.

Per sorpresa general, en cap moment Hakkinen no va donar mostres de poder igualar el nivell del seu rival, malgrat els esforços realitzats els darrers minuts dels assaigs oficials. El primer sorprès fou el mateix pilot i després Schumacher, que inicià els entrenaments amb una sortida de pista.

Hakkinen estarà darrere un mur vermell molt difícil de superar. «Malgrat tot continuu confiant en la cursa. Tenim temps per millorar el cotxe. I a més, demà serà un altre dia», explicà.

+ VIST