Segueix-nos F Y T R

La UEFA cerca solucions

Dilluns s'analitzarà una possible reforma de les competicions europees

| Ginebra |

El grup de feina de la UEFA que s'encarregarà de l'estudi d'una possible reforma de les competicions europees celebrarà la primera reunió el pròxim dilluns a Ginebra (Suïssa), anuncià ahir la UEFA en un comunicat.

La UEFA ha decidit estudiar una reforma de les seves competicions interclubs, malgrat que aquesta no s'aplicarà fins la temporada 2000-2001.

La reunió serà presidida pel vicepresident de la UEFA Senes Erzik, i en aquesta participaran els següents membres del comitè executiu: Antonio Matarrese (Itàlia), Per Ravn Omdal (Noruega), Angel Maria Villar (Espanya), Jean Fournet-Fayard (França), així com membres de la comissió del futbol professional, Franco Carraro (Itàlia), Peter Leaver (Anglaterra) i Gehrard Mayer-Vorfelder (Alemanya), els president de les lligues professionals dels respectius països i Roger Vanden Stock (Bélgica), membre de la comissió de competició.

A més hi han estat convidats representants de grans clubs com el Juventus, Liverpool, Bayern Munic, Ajax Amsterdam, Porto i Lió.

Entre les propostes que estudiarà aquest grup figuren un probable augment del nombre de clubs classificats (de 24 a 32) per als grups de la Lliga de Campions, una fusió de la Copa de la UEFA i la Recopa, i un millor repartiment dels ingressos entre els clubs.

+ VIST