Segueix-nos F Y T R

Tolo Ginard s'imposà en el Memorial L. Ordóñez

| Palma |

Tolo Ginard, del CA Fidípides, s'adjudicà el IX Memorial Lorenzo Ordóñez, correguda popular disputada en un circuit urbà del barri palmesà de Son Real. El guanyador va recórrer les vuit voltes, de gairebé 400 metres cada una, uns 3.200 metres amb un temps de 8.55 minuts.

Esteve Barceló (Ramis Sastre), el segon, entrà a quatre segons del vencedor. I a continuació arribaren a meta Valentín Novo (Inca), Jesús Berzosas (Fidipídes) i Gaspar Gregorio (FC Barcelona).

Antònia Solana (Platja de Palma) va ser la primera de la categoria dones, amb un temps de 6.37 minuts pels 2.000 metres, superant Ana I. Ródenas, Rosa María Benítez i Raquel Macahdo.

Francesc Algaba (Opel Felanitx) va ser el primer de la categoria veterans fins 45 anys, seguit de Raúl Fernández (AA. Veterans) i Miquel Hernández.

En la categoria fins a 50 anys triomf d'Antonio Jurado (AA. Veterans), per davant de Pere Comas i Francisco Soriano, els dos del Ramis Sastre.

I entre els més veterans, fins a 60 anys, primer lloc per a Basilio Martínez (AA. Veterans), per davant de Joan Pons i Joan Barceló (Opel Felanitx).

En la correguda de relleus s'imposà l'equip format per Alex Megías, Ana Ródenas i Carlos Pérez.

Cursa popular  

En les curses populars disputats en el mateix circuit guanyaren: Mercè Barceló (Son Real) i Joan Pastor (Son Real), fins 6 anys, Isabel Ródenas i Miguel Martínez (La Milagrosa), fins a 9 anys, Maria Magdalena i Francisco Manuel Ródenas, fins a 12 anys, i Pilar Sánchez (P. de Palma) i Francisco Soriano (Ramis Satre), fins a 15 anys.

+ VIST