Segueix-nos F Y T R

El Ciutat d'Inca respon ràpidament a les baixes de Canet i Alzamora

Avui presenten Shiebelhut i demà el segon nord-americà

| Palma |

El Bàsquet Inca ja té el primer substitut. L'alemany Norbert Schiebelhut, que ja va estar a prova amb l'equip de Jaume Ventura a l'inici de la pretemporada, ha estat l'home escollit per substituir la baixa de Berto Alzamora, lesionat en el primer partit de la temporada.

Tot i haver de fer front a una important despesa econòmica, el club té clar que ha de lluitar per ser un conjunt competitiu i que es faci estimar per l'afició i odiar pels rivals, i no ha dubtat a l'hora de cercar un reforç de garanties per cobrir la plaça d'Alzamora.

Així, avui capvespre es presentarà el nou jugador del Ciutat d'Inca, després que ahir es desestimàs l'opció d'un jugador iugoslau en haver realitzat unes proves que s'efectuaren al mateix Palau d'Inca.

Aquesta serà la primera incorporació a la plantilla, però si no hi ha res de nou, demà dijous, serà el torn per al segon. El segon nord-americà ha arribat a un acord gairebé total amb el club inquer, i tan sols són en l'espera de concretar la contractacció amb la firma. El nou estranger del Ciutat d'Inca és un pivot de força, amb 212 centímetres d'alçada i 115 quilograms de pes. La seva millor característica és la força sota de la cistella, i molta intimidació en defensa.

Finalment, i pel que fa referència a Berto Alzamora, el jugador mallorquí, fou operat amb èxit ahir capvespre, i estarà de baixa entre 8 i 10 setmanes.

Per una altra banda, la família del jugador de bàsquet té previst dur a terme una demanda judicial contra el nord-americà Thomas, del Ferrol, causant de la lesió per la seva agressió durant el partit. El club, per la seva banda, ha posat en mans del seus serveis jurídics la possibilitat de demandar igualment el jugador o el club, tot i que el president del Bàsquet Inca, Joan Rubert manifestava ahir mateix que «aquesta és una situació complicada i delicada que de moment estam estudiant».

+ VIST