Segueix-nos F Y T R

Sito Pons: «Crec que la decisió de Checa és un error»

| Barcelona |

L'expilot de motos Sito Pons es mostrà ahir perplex per l'anunci que va fer despús-ahir Carles Checa de no renovar amb el seu actual equip, Honda Pons, i destacà que «la decisió que ha pres és un error».

«Estam sorpresos, no esperàvem això», confessà l'excampió del món en declaracions a RNE. Segons Sito Pons, la decisió més adequada per a Checa hauria estat mantenir-se lligat al seu actual equip perquè «on vagi ho tindrà més difícil».

Segons l'excorredor, Checa «està encara en progressió com a pilot i no només tindrà problemes d'adaptació, sinó també d'equip i de mecànics».
El cap d'Honda Pons encara no entén la raó que va fer decantar-se el pilot de Sant Fruitós per una altra escuderia, «tenint en compte tot allò nou que oferia Honda perquè fos el pilot del futur».

«El patrocinador, MoviStar, s'ha entregat i ha donat tot el que era necessari per retenir Carles. I Honda també ha oferit tot el necessari tècnicament perquè pogués aspirar a campió del món», lamentà Sito Pons.

Carles Checa es troba actualment a Phillip Island, on aquest cap de setmana correrà el Gran Premi d'Austràlia de 500cc, possiblement la seva penúltima prova sobre una motocicleta Honda abans del final del campionat del món.

+ VIST