Segueix-nos F Y T R

Bruguera i Berasategui passen a segona ronda

| Palma |

La jornada del dia d'ahir al Mallorca Open, deixà també altres resultats, dels quals destaca el triomf de Sergi Bruguera contra Jiri Novak per un resultat final de 6"3 i 6"3. Bruguera no va tenir gaires problemes, i fonamentà la seva victòria en un joc potent des del fons de la pista, joc que el va caracteritzar a les seves participacions a Roland Garros.

Novak aguantà els primers jocs, però acabà cedint davant el millor tennis del català.
Per una altra banda, Fernando Vicente aconseguí també passar a segona ronda, després de derrotar Julián Alonso per un marcador de 6"1 i retirada d'aquest per lesió quan el marcador anava 1"1.

Pel que fa a la participació espanyola en la jornada d'ahir, Javier Sánchez Vicario va perdre davant Mariano Puerta i Alberto Berasategui derrotà l'equatorià Nicolas Lapenti per un resultat final de 6"2 i 6"4.

Finalment l'alemany Tommy Hass es va desfer de Bohdan Ulihrach per un marcador final de 6"1, 3"6 i 6"2. Pel que fa a la modalitat de dobles, hem de destacar el triomf de la parella brasilera formada per Gustavo Kuerten i Fernando Meligeni, davant Brandon Coupe i Jack Waite per un resultat final de 6"4 i 6"1.

+ VIST