Segueix-nos F Y T R

Cúper: «Encara no és el moment de parlar de renovació»

El tècnic observarà aquest cap de setmana el Genk

Cúper assegura que és prest per negociar la renovació. | T.Monserrat.

| Palma |

Héctor Cúper, a la roda de premsa posterior al darrer entrenament de la setmana, es va mostrar satisfet per la resolució de la UEFA i explicà que els futbolistes, després d'una setmana intensa, disfrutaran de dos dies de descans "dissabte i diumenge.

«Estic content, perquè estic convençut que la UEFA ha pres la decisió més justa. Passam a la següent fase sense haver de repetir el partit. Ara, els jugadors gaudiran de dos dies de descans, després d'una setmana molt atrafegada. Dilluns, tornarem a la feina», explicà Cúper.

Sobre la pudor provinent de la incineradora, el tècnic mallorquinista llevà importància al tema. «Ni me n'he temut», assegurà.
Cúper, que viatja aquesta cap de setmana fins a Bèlgica per veure en directe el Genk, assegurà que era un equip difícil. «Pel que he vist fins ara en vídeo és un equip amb una gran condició física. Té jugadors molt alts i d'una gran predisposició pel que fa al joc amb molta potència. Aquesta és la primera impressió, però és clar que el fet de veure'l en directe serà determinant», afirmà.

Cúper es mostrà preocupat pel fet que des de la Federació assegurin que Engonga es troba en condicions de jugar. «Assumiran una responsabilitat important. Supòs que el seu cos mèdic du un control. Si consideren que el jugador pot jugar, que ho faci, però la responsabilitat la té la Federació», va dir.

Finalment, sobre la seva possible renovació, Cúper assegurà que encara no n'ha parlat. «No hi ha cap data marcada. Encara no s'ha parlat de renovació i crec que ara no és el moment. La Lliga acaba d'iniciar-se», explicà.

+ VIST