Segueix-nos F Y T R

Clemente es compromet amb el Betis fins dia trenta de juny

L'entrenador substituirà Cantatore, que presentà la dimissió irrevocable

| Sevilla |

Xabier Clemente es convertí ahir de forma oficial en el nou entrenador del Real Betis Balompié en substitució de Vicente Cantatore, que va presentar la seva dimissió irrevocable després que el Betis perdés diumenge passat per 5-1 davant el València i s'enfonsàs al fons de la classificació.

El president Manuel Ruiz de Lopera va confirmar poc després de la una de la matinada, als micròfons de la Cadena Cope, que s'havia arribat a un acord: «Hem segellat el compromís per telèfon, i en tan sols deu minuts».

Segons va explicar el president bètic, l'exseleccionador espanyol s'ha compromès a firmar fins al pròxim 30 de juny. «Esperem que li encanti el Betis, Sevilla i tots nosaltres perquè segueixi molt més temps com a entrenador del Betis», va explicar Lopera, que va destacar que duia «molt de temps volent tenir Clemente».

El màxim mandatari bètic va destacar la facilitat de les negociacions: «he arribat a un acord en deu minuts» i va recordar que al llarg de la jornada de dilluns havia rebut l'oferiment de nombrosos entrenadors espanyols i estrangers.

El ja nou entrenador del Betis també va parlar al programa Supergarcía de la Cadena Cope i va comentar que dimecres s'incorporarà als entrenaments del Betis.

«Si jo faig feina de gust, si el president, la junta i l'afició ens enganxam i tots estam a gust es renova. Si hi ha estires i afluixes per qualsevol de les parts es deixa perquè no estaràs a desgrat. Els contractes llargs al futbol són difícils», va comentar Xabier Clemente. Clemente és el quart entrenador que ha passat per la banqueta del Betis aquesta temporada després de les sortides de Luis Aragonés, Antonio Oliveira i Vicente Cantatore, i és el vuitè des que Manuel Ruiz de Lopera es va fer càrrec de la presidència del club andalús.

+ VIST