Segueix-nos F Y T R

«El Mallorca perdrà de 800 a 1.000 milions»

Antonio Asensio reconegué ahir a TeleNova que el club té números vermells

Antonio Asensio, el dia que reconegué que era el propietari del Mallorca.

| Palma |

El programa Per Afició, de TeleNova, oferí ahir una interessant entrevista amb el propietari del Mallorca, Antonio Asensio, durant la qual repassà la situació actual del club, i s'aturà en aspectes concrets com ara el tècnic Héctor Cúper, el conseller delegat Mateu Alemany, el porter Carlos Roa, i fins i tot parlà de l'anterior president Bartomeu Beltran.

Quant a la situació actual de l'equip, Asensio reconegué que a principi de temporada no s'havia plantejat mai tenir l'equip líder de Primera Divisió, i que no entrava en els plans inicials. «Difícilment m'ho hauria pogut dir jo mateix fa uns anys. No estava en els plantejaments ni a cap travessa de futuribles».

Antonio Asensio explicà de quina manera es va fer la compra del Mallorca quan aquest pertanyia a Miquel Dalmau i Gabriel Barceló. «Pel juliol de 1995, crec que Vitaplaning, una empresa de Bartomeu Beltran, compra el Reial Mallorca. Nosaltres li deixam uns diners per dur a terme la compra, però el Mallorca és propietat de Bartomeu Beltran. Després Bartomeu Beltran pren una decisió personal, i nosaltres ens trobam casualment en aquella situació i com que jo ja havia agafat estima al Mallorca decidesc convertir el deute en les accions de la propietat i som on som».

Pel que fa a la situació actual de l'equip, Asensio va voler deixar clar que tot i anar esportivament molt bé, «el Mallorca encara és un club que està arribant a una consolidació econòmica que encara no té. S'ha fet un esforç econòmic considerable i afortunadament s'estan obtenint bons resultats. Té un pressupost de 4.000 milions de pessetes. Hem d'estar preparats per quan les coses no surtin bé. La salut econòmica és bona, o més bé s'està de camí a recuperar la bona salut. El Mallorca està ara en números vermells. En acabar aquesta temporada, el Mallorca perdrà de 800 a 1.000 milions de pessetes», manifestà.

+ VIST