Segueix-nos F Y T R

Camacho convoca Marcelino, Engonga i Dani per a l'amistós Espanya-Itàlia

Marcelino, Engonga i Dani mostren la camiseta espanyola. | T.Monserrat.

| Palma |

José Antonio Camacho s'ha fixat en la columna vertebral del Reial Mallorca i ha convocat Marcelino, Engonga i Dani "un per línia" per al partit amistós internacional que la selecció espanyola jugarà el pròxim dimecres dia devuit contra Itàlia a Salerno. I és que no ha passat de bades la gran campanya del Mallorca per a Camacho.

D'aquesta forma, el Reial Mallorca incrementa la seva nòmina d'internacionals fins a vuit futbolistes. A més dels tres futbolistes cridats ahir per Camacho s'ha d'afegir el jugador del filial Luque "cridat per a la Sub 21" i a Roa (Argentina), Lauren (Camerun), i Stankovic i Paunovic (Iugoslàvia).

José Antonio Camacho, sobre la presència de Marcelino Elena a l'equip, comentà que «està passant un gran moment de forma, com el seu equip» i assegurà que la convocatòria és un just premi a la seva feina. Sobre Dani, el seleccionador va dir que «està ficant gols, tal i com succeeix amb Juan Sánchez».

Sobre l'escassa presència de jugadors del Reial Madrid i el Barcelona a la llista (només Raúl i Sergi representen aquests equips), Camacho digué que a les seves plantilles hi ha molt pocs jugadors que puguin anar a la selecció.

+ VIST