Segueix-nos F Y T R

Jordi Arcarons s'imposa a l'etapa més llarga del Dakar

| Atar |

El pilot català Jordi Arcarons guanyà la cinquena etapa del ral·li Granada-Dakar, la més llarga de la prova, disputada entre Bir Mogrein i Atar, a Mauritània, sobre 630 quilòmetres, 624 dels quals cronometrats, mentre que el seu compatriota Òscar Gallardo, cinquè, continua com a líder de la general de motos, i Joan Roma ha hagut d'abandonar a causa d'una caiguda.

Carlos Sotelo ha estat quasi sempre liderant la prova, però quan faltava poc per al final va tenir un problema de carburació i va ser superat per Jordi Arcarons, tres vegades segon classificat a la prova africana. Al final acabà sisè.

Joan Roma, líder de la prova a les etapes segona i tercera, ha hagut d'abandonar després de xocar contra una roca i patir una caiguda en la qual es fracturà la base de l'articulació del dit gros de la mà dreta. A la general, Òscar Gallardo avantatja en dos segons el seu company d'equip, el francès Richard Sainct, i en 3:36 el tercer classificat, el sud-africà Alfie Cox. A la categoria de cotxes, Josep Maria Servià continua segon a la general

+ VIST