Segueix-nos F Y T R

Indignació entre l'afició pel preu de les entrades

Ahir es posaren a la venda les 699 localitats i el Mallorca no vol saber res del problema sorgit

Les taquilles del Lluís Sitjar registraren ahir llargues coes d'aficionats.

| Palma |

El viatge a Barcelona dels aficionats mallorquinistes per donar suport a l'equip en un partit tan important continua sent més notícia per les queixes dels barrelets que no per altres qüestions.

Ahir molts d'aficionats es dirigiren a les taquilles del Lluís Sitjar per adquirir alguna de les poques entrades que el club català ha posat a disposició del Mallorca. Nervis, tensió i indignació regnaren a les voreres de l'estadi de la plaça de Barcelona ja que els aficionats encara no han paït que una entrada els pugui sortir més cara que el viatge per anar fins a Barcelona.

El Mallorca reitera per activa i per passiva que ells no hi poden fer res ja que el club català té restriccions importants en el seu aforament a causa de la llei de seguretat esportiva que ha obligat tots els camps d'Espanya a tenir les localitats amb seient, igual que passà al Lluís Sitjar. Sota aquesta excusa el FC Barcelona només ha posat a disposició del Mallorca 699 entrades de les quals 299 són de General a 6.900 pessetes mentre que les 400 restants són a Tribuna al preu de 14.000 pessetes.

Tot i que els aficionats han alçat la veu davant el que creuen que és una injustícia, el club afirma una vegada i una altra que no hi pot fer res i que per tant no li demanin a ell explicacions. De totes maneres i per si de cas, el club explicà ahir en una nota informativa que el dia 18 de març es dirigí al Barcelona per demanar entrades per als aficionats, i el club català contestà que només en podia oferir 300. Davant les insistències del Mallorca, finalment el FC Barcelona notificà al club vermellenc que podrien disposar de les 699 entrades abans esmentades i els preus de cadascuna. En aquest punt el Mallorca notifica a les agències i a la Federació de Penyes quina és la situació. Tanmateix el club va fer pública una nota informativa en la qual explica que no vol saber res dels problemes sorgits, assegurant que en cap moment oferiren més entrades de les disponibles a les agències i que «per tant, al temps que lamentam el problema sorgit, volem aclarir que en cap moment el Reial Mallorca n'ha estat responsable», expliquen.

+ VIST