Segueix-nos F Y T R

Son Moix puja de preu

El ple aprova avui un projecte de millora de 285.471.336 pessetes

| Palma |

Son Moix no és un pou sense fons, sinó un estadi de futbol. En tot cas, Gerència d'Urbanisme, i pel procediment d'urgència, aprovà ahir elevar al ple de l'Ajuntament de Palma la proposta d'un projecte complementari de millora d'instal·lacions, senyalització i consolidació de talussos de l'estadi de Son Moix, amb un pressupost total de 285.471.336 pessetes.

En principi, el ple de l'Ajuntament de Palma d'avui ho aprovarà. El fet que sigui necessari un projecte complementari de millora d'instal·lacions sembla estrany, quan encara no s'ha inaugurat l'estadi. Això no obstant, tot fa pensar que el Consistori ho aprovarà avui. La millora més rara es refereix a la «millora de la durabilitat davant la carbonatació de l'estructura del formigó vist, i de protecció davant la meteorització del talús inferior a la tribuna de Llevant». Diari de Balears parlà ahir amb l'arquitecte Guillem Reynés, redactor del projecte, que explicà que es tractava d'embellir una part del talús de la tribuna de llevant.

Altres millores es refereixen a l'adequació de la instal·lació elèctrica inicial a la major potència lumínica necessària per a retransmissió d'alta definició, així com de les torres d'il·luminació per a major nombre i diferents tipus de làmpades. Així mateix, s'augmentarà la seguretat passiva i activa de l'estadi a requeriment de la Comissió d'Espectacles. A més a més, se substituiran llambordes per aglomerat asfàltic segons les recomanacions fetes per la Comissió Antiviolència.

+ VIST