Segueix-nos F Y T R

Vae Victis SE continua en gran forma

Una setmana després de guanyar a Manacor, repeteix a Palma

| Palma |

Vae Victis SE va ser l'estrella de la jornada hípica de divendres a l'Hipòdrom de Son Pardo, en adjudicar-se la sisena correguda de la nit, la més atractiva de la vetllada.

L'esmentada cursa era el Premi Especial Nacional, on participaven els millors productes nacionals, i que repartia la important quantitat de 100.000 pessetes en premis. L'inici de la prova va ser dominat per Bandido GS, però Apolo YC i Brigit Lobell ràpidament es col·locaren a les posicions capdavanteres.

No obstant això, a falta de 300 metres per arribar a la meta, va ser Vae Victis SE el cavall que realitzà un fort atac, que resultà definitiu i li va valer aconseguir el triomf.

El temps realitzat pel guanyador, propietat dels germans Moyà Galmés, va ser d'1'17**3, una de les millors marques aconseguides enguany. La segona posició de la prova l'ocupà Apolo YC i en tercer lloc entrà Brigit Lobell.

Amb aquesta victòria, Vae Victis SE demostra que es troba en una forma excel·lent, ja que hem de recordar que va guanyar la setmana passada el Premi Comercial Cladera a Manacor. Quant a la resta de corregudes de la nit, cal destacar especialment el gran paper realitzat per Diavolo MB a la tercera cursa. Amb un temps registrat de 1'20, el producte de la quadra Tristan aconseguí la millor marca de la seva generació sobre una distància de 2.200 m.

+ VIST