Segueix-nos F Y T R

Nadal, jugador del Mallorca per tres anys

El Barça renuncia a cobrar el traspàs i el manacorí torna al club que el féu famós

Nadal torna a casa.

| Palma |

Ja és un fet. Quan ja semblava impossible el fixatge de Miquel Àngel Nadal pel Reial Mallorca, la directiva blaugrana ha decidit donar la carta de llibertat al jugador manacorí i ha facilitat així el seu fixatge per l'entitat mallorquinista. L'internacional, que ahir va viatjar cap a València amb l'expedició blaugrana, ha firmat un contracte per tres anys amb el Mallorca.

No obstant això, segons va confirmar el club vermellenc, Gómez s'haurà de conformar amb Siviero i Fernando Niño per a la posició de central en els dos partits davant el Molde noruec ja que l'acord entre el club blaugrana i el Reial Mallorca es va produir quan ja havia finalitzat el termini d'inscripció per l'eliminatòria de la Lliga de Campions.

La principal petició dels agents de Nadal era que el jugador continuàs cobrant 250 milions bruts per temporada, una xifra que, en un principi, el club vermellenc no podia afrontar perquè n'havia d'invertir 400 en el traspàs del jugador. Finalment, però, l'entitat blaugrana ha decidit renunciar a aquests diners i evitar-se, així, pagar els 250 milions per temporada a un jugador que Van Gaal havia relegat a la banqueta. El Barça ha inclòs una clàusula especial en el contracte, segons la qual el Mallorca no pot traspassar el jugador, que ara té 33 anys, durant les pròximes tres temporades. En cas d'incompliment, el Barça cobraria una indemnització de 800 milions de pessetes .

Tot i que Josep Lluís Núñez, que en tot moment va supervisar des de Formentor el curs de les negociacions, reconegués ahir que l'acord era un fet, la directiva del Reial Mallorca no va voler fer encara oficial el fitxatge del jugador fins que aquest sigui presentat en el Reial Mallorca per evitar repetir l'errada comesa amb el tècnic argentí Carlos Timoteo Griguol, el fixatge del qual no es va concretar tot i ja estar anunciat.

+ VIST