Segueix-nos F Y T R

Therim: «No seria seriós dir que ja hem eliminat el Mallorca, encara queden 90 minuts»

| Palma |

25 minuts fent explicacions i acomiadat amb aplaudiments pels periodostes turcs. Així acabà el partit Fatih Therim, tècnic del Galatasaray. Enmig d'eufòria desfermada entre tot l'entorn turc. El tècnic del Galatasaray es mostrà content, orgullós, feliç i sorprès per l'espectacular victòria aconseguida pel seu equip ahir davant el Reial Mallorca a l'estadi de Son Moix. Un 1-4 que pràcticament sentencia els quarts de final a favor del Galatasaray, malgrat que encara resti un partit de tornada a disputar a l'estadi turc d'Ali Sami Yen.

«Hem aconseguit un gran resultat, que és excel·lent, ja que és fora casa. Hem golejat a un equip que guanyà aquí al seu estadi 4-1 el Mònaco i que fou capaç d'eliminar l'Ajax. Però nosaltres mai no donam una eliminatòria per guanyada mentre quedin encara 90 minuts per disputar. No seria seriós dir que ja hem eliminat el Mallorca», afirmà el tècnic visitant.

Sobre el partit, el turc va dir que «no s'ha vist un futbol molt vistós. No crec que el futbol vist hagi acompanyat el resultat. Nosaltres hem començat un poc cohibits i hem tingut un temps d'adaptació. Però una vegada que ha passat la primera mitja hora hem començat a fer un futbol vertical, i finalment crec que el resultat podria haver estat encara més ampli».

Malgrat tot, Therim es mostrà molt sorprès pel resultat final aconseguit pel seu equip davant el Reial Mallorca. «Es podia esperar qualsevol resultat, però la veritat és que he de reconèixer que aquest no m'ho esperava. Sincerament estic sorprès. Sabíem que el Mallorca jugava de forma agressiva, aquest és el seu estil de joc, però nosaltres hem sabut trobar remei a això», acabà dient l'entrenador del Galatasaray, Fatih Therim.

+ VIST