Segueix-nos F Y T R

Arantxa Sánchez i Magüi Serna es classifiquen per als vuitens de final

En el quadre masculí, Kuerten es va acomiadar de Wimbledon

| Londres |

La catalana Arantxa Sánchez Vicario, cap de sèrie número 9, va aconseguir ahir el pas als vuitens de final de Wimbledon, després de derrotar en tres sets a la jugadora iugoslava Sandra Nacuk per 3-6, 7-6 (7/5) i 6-2.

Amb aquesta victòria, Arantxa s'uneix a Magüi Serna en vuitens de final del torneig londinenc. En vuitens de final, la rival d'Arantxa Sánchez Vicario serà Monica Seles, que s'imposà a la francesa Pitkowski per 6-0 i 6-3. Magüi Serna va obtenir el pas a vuitens de final després de derrotar l'holandesa Oremans per dos sets a un 4-6, 6-4 i 6-4.

Amb aquesta victòria, Serna es confirma com la gran revelació del torneig, després d'haver guanyat en la ronda anterior a la guanyadora de Roland Garros, la francesa Mary Pierce. Serna jugarà ara contra la nord-americana Lilia Osterloh, que es va imposar a l'austríaca Patricia Wartusch per 4-6, 6-2 i 8-6.

En el quadre masculí, el brasiler Kuerten es va acomiadar de Wimbledon en els setzens de final després de caure davant el jove alemany Alexander Popp per 6-4, 3-6, 6-3, 3-6 i 9-7. Qui ha aconseguit ficar-se en els vuitens ha estat l'australià Rafter després d'imposar-se a l'alemany Schuttler en tres sets, 6-2, 7-6 (7/2) i 6-3.

+ VIST