Segueix-nos F Y T R

Figo nega haver firmat amb Pérez

El portuguès diu que vol continuar al Barça i critica Núñez

| Barcelona |

El davanter portuguès Luis Figo assegurà ahir que desitja quedar en el FC Barcelona, desmentí que hagi firmat un precontracte amb l'aspirant a la presidència del Reial Madrid, Florentino Pérez, i atacà Josep Lluís Núñez, que acusà de moure's just per interès propi.

En una entrevista publicada en el rotatiu barceloní «Sport», Figo avançà que el pròxim dia 24 de juliol acudirà «amb tota la seguretat del món» al Camp Nou per integrar-se a la convocatòria de Llorenç Serra Ferrer i iniciar els entrenaments amb vista a la pròxima temporada.

«Som un professional del futbol, he estat molt feliç durant aquests cinc anys a Barcelona i el meu desig ha estat sempre quedar en aquesta ciutat», comentà Figo, que insití que ell mateix i el seu representant, José Veiga, comunicaren sempre a Núñez les diferents ofertes que els anaven arribant. «No farem el doble joc. Vàrem anar pel camí recte i eren ofertes que... he de considerar perquè m'hi jug el futur», afegí el davanter.

Malgrat això, Figo es queixa que «el director de l'empresa "en referència a Núñez" ni tan sols no m'ha escoltat. «Estic dolgut amb ell i sols li deman que en el meu cas deixi de vendre fum», comentà. «Diu "Núñez" que se'n varen anar Laudrup i Schuster i que el club continuà. Jo li dic que ell partirà del Barça i el Barça continuarà igualment com un dels millors clubs del món, perquè els seus socis així ho fan possible», afegí.

Figo informà que Núñez no ha atès les seves cridades telefòniques o les del seu representant. «Sempre s'ha negat a parlar del meu contracte, malgrat que mai no li he demanat que em pagui el que m'ofereixen fora, sols que en parlàssim. Núñez sabia que jo estava disposat a firmar per menys del que guanyaria en altres clubs», afegí.

Pérez: «Estic quasi segur que Figo no és un mentider»  

Florentino Pérez, candidat a la presidència del Reial Madrid, digué ahir que està «quasi segur que Figo no és un mentider» i anuncià que «el que hagi de dir» ho farà el pròxim dimarts quan presenti el seu projecte esportiu.

Respecte a l'entrevista que publicà ahir un diari esportiu barceloní en la qual Figo assegura que no és tan boig com per firmar amb Florentino Pérez, el candidat digué: «Dimarts en parlaré, però estic quasi segur que Figo no és un mentider. Ara no puc dir-ne res».

El rival de Sanz va dir: «El Madrid sempre ha tingut els millors jugadors i si guany l'equip oferirà espectacle. Vull evitar que es donin de baixa 5.000 socis».

+ VIST