Segueix-nos F Y T R

Zabel s'imposa en una jornada de tràmit

El corredor de Telekom aconseguí la seva primera victòria en el Tour de França

| Toyes |

L'alemany Erik Zabel va aconseguir el seu primer triomf en aquest Tour de França i també per al seu equip, el Telekom, a la penúltima etapa de la correguda, que va resultar, com era d'esperar, insulsa i avorrida. Els 255 quilòmetres que els ciclistes es varen ficar ahir al cos per viatjar des de Belfort fins a Troyes varen ser totalment de tràmit. El Tour va col·locar el penúltim dia una etapa absurda i sense interès.

Amb tot decidit després de la contra rellotge de Mulhouse, no hi havia ja res en joc i els mateixos corredors es prengueren la jornada com un compromís sense al·licients. El francès François Simon (Bonjour) va ser l'únic amb especial interès a fer alguna cosa important a la jornada. El corredor, de 32 anys, va néixer a Troyes i va cercar el premi de la victòria a la seva terra.

Simon va lluitar per aconseguir-la i se'n va anar del gran grup amb Roman Vainsteins, Sebastian Hinault i Gregory Gwiazdowski en el quilòmetre 147. Simon, Hinaut i Gwiazdowski s'embarcaren en l'aventura de l'etapa. Per a Simon era l'única manera de poder aixecar els braços al cel a la seva ciutat, ja que en una arribada massiva era conscient que tenia totes les de perdre.

Amb aquest clar objectiu, el corredor de l'equip Bonjour va treballar amb molt d'interès i va sincronitzar moviments amb els seus dos companys d'escapada. L'esforç va obtenir el seu premi i els tres arribaren a agafar més de quatre minuts d'avantatge.

+ VIST