Segueix-nos F Y T R

Stankovic dóna el primer triomf al Reial Mallorca

| Kössen |

MALLORCA 1
SVG 0

MALLORCA: Franco, Olaizola, Nadal, Siviero, Miquel Soler, Engonga, Ibagaza, Novo, Stankovic, Güiza i Luque.
També varen jugar Quinteros, Armando, Marcos i Cordero.
SVG UNTERHAC: Tor, Alexander, Oliver, Mattias, Altin, Markus, Danny, Jan, Marco, Dennis i David.
També varen jugar Alexandre, Dietmar i Bjorn.
ÀRBITRE: Werschbaumer.
GOL: 1-0: Minut 62, Stankovic.

El Reial Mallorca va aconseguir la seva primera victòria a la pretemporada en derrotar l'SVG Unterhacking gràcies a un solitari gol del migcampista iugoslau Jovan Stankovic.

El partit va significar el debut de Vicente Engonga i d'Stankovic en la present temporada, i ambdós varen complir mostrant la seva qualitat, però, al mateix temps, notant la falta de ritme després de moltes setmanes d'inactivitat.

L'advertència de Luis Aragonés quant a les errades defensives va sorgir efecte, i ahir la concentració va ser gairebé total, tant en jugada com en les situacions de pilota aturada.

Amb la lliçó de la seguretat apresa i aplicada, els jugadors mallorquinistes no passaren per gaires problemes davant un conjunt alemany que està bastant més rodat que no pas el dirigit per Luis Aragonés.

Pel que fa a la qüestió atacant, els jugadors vermellencs no estigueren inspirats en la creació de joc, malgrat la incursió en l'onze inicial d'Ariel Ibagaza. Tot i controlar el ritme i el joc durant la major part del temps, les ocasions de gol no arribaven amb la freqüència desitjada. Luis Aragonés no va realitzar tants de canvis com en els partits anteriors.

La victòria mallorquinista arribà de les botes del debutant Jovan Stankovic. Una vegada més, la seva esquerra va tornar a ser màgica, i convertí una treta de córner en un «gol olímpic».

+ VIST