Segueix-nos F Y T R

El Reial Mallorca cerca la confirmació

L'equip de Luis Aragonés rep a Son Moix el Numància, un equip que també arriba en ratxa

El Numància arriba a Son Moix després de golejar 3-1 el Madrid la setmana passada.

| Palma |

L'objectiu del Reial Mallorca avui contra el Numància (Son Moix, 17:00 hores), no és un altre que la victòria. Tres punts que servirien per assentar el gran moment de forma que viu l'equip de Luis Aragonés, per acostar-se una mica més o, fins i tot, col·locar-se en zona UEFA i per començar a convertir Son Moix en un fortí, principal desig de Luis Aragonés.

Després de guanyar al Barça, Madrid i Reial Societat de forma consecutiva, el matx contra l'equip de Paco Herrera podria semblar de tràmit per als vermellencs. Però tot el contrari, i tal com ha assegurat al llarg d'aquesta setmana el tècnic mallorquinista, el Numància serà un rival molt complicat i guanyar el partit pot ser més difícil que fer-ho davant Madrid o Barça.

El conjunt numantí es troba també en un gran moment, ja que arriba de golejar el Reial Madrid a Los Pajaritos per 3-1. Per aquest matx, Luis Aragonés comptarà amb les baixes ja habituals dels lesionats Carlos Roa, Gustavo Siviero i Leo Biagini. Així, el tècnic madrileny ha convocat per a aquest matx els mateixos homes que va incloure en la llista de la jornada anterior per al partit d'Anoeta, amb l'afegitó de Josemi, que ha entrat perquè Àlvaro Novo serà dubte fins a darrera hora ja que aquests darrers dies ha estat amb grip.

El Mallorca, doncs, presentarà el que ja és el seu onze ideal i que està format per Leo Franco; Olaizola, Niño, Nadal, Miquel Soler; Finidi, Engonga, Marcos, Ibagaza; Luque i Eto' o. A la banqueta quedaran Miki, Armando, Paco Soler, Carrreras, Novo o Josemi, Stankovic i Carlos.

+ VIST