Segueix-nos F Y T R

Presentacions

Aprofitant els pocs dies que resten per a l'aixecada del teló oficial futbolístic de la propera temporada, ja comencen molts dels clubs a preparar els actes protocol·laris de la presentació de plantilles. El durà a terme demà divendres l'Atlètic Balears a partir de les vuit del vespre a l'Estadi Balear, com igualment el Poblera, que ha posposat l'esmentat acte per al dissabte dia 25 a les set de l'horabaixa al Poliesportiu Blau-grana. Uns dies després, correspondrà a La Salle (6 de setembre), que aprofitarà l'acte per retre un homenatge més als sempre recordats germans Antoni i Tarsici, rematant tal commemoració amb el partit entre el Mallorca (Divisió d'Honor) i el conjunt amfitrió, que de moment militarà a la Divisió Autonòmica. Continuarem informant.

Goteig de fitxatges
Mentre que els equips de Menorca i Eivissa (versió Tercera Divisió) continuen incorporant nous reforços a les seves respectives plantilles, cas de Vaquero, que, pel que sembla, ha acceptat les condicions de l'Sporting de Maó, com igualment Edu II, que després de dues temporades al Santboià (Barcelona) ha optat per reingressar al club on durant la seva anterior etapa va triomfar positivament. Igualment es rumoreja que Paco Coll manté converses amb els tècnics de l'Eivissa. Pel que fa als tres descartats que va diligenciar l'Atlètic Balears, tots tres ja tenen colors ben diferents als que defensaren: Rubens i Padillo, amb tota seguretat, els del Felanitx, mentre que el porter Marcos ha accedit a la cridada de Tolo Vich, perquè defensi el portal del Santa Ponça.

Torneig Agricultura
Serà el proper dia 31 (divendres), a partir de les 8 del vespre, quan es veuran les cares de ben a prop les formacions titulars del Poblera i el Reial Mallorca (Primera Divisió), protagonistes aquesta temporada d'una edició més del ja famós Torneig Agricultura, que en el seu dia tragueren de la mànega els sempre recordats germans Alorda.

Roda de premsa blanc-i-blava
Aprofitant un dinar de companyonia al qual han estat convidats tots els representants dels mitjans de comunicació i que tindrà lloc avui al migdia, la Junta Directiva de l'Atlètic Balears, encapçalada pel seu president Miguel Àngel Gómez, té previst realitzar la presentació oficial del nou tècnic, Benigno Sánchez, com igualment donar a conèixer el nou projecte que, diuen, pensen dur a terme amb el corresponent ascens, tal com succeeix des de fa moltíssimes temporades. També està previst que sigui entregat als mitjans d'informació la relació d'efectius que l'esmentat tècnic tindrà sota la seva responsabilitat a partir del diumenge dia 2 de setembre en ocasió del primer partit que l'Atlètic disputarà a l'Estadi Balear contra l'Sporting de Maó.

+ VIST