Segueix-nos F Y T R

L'equip mini femení de Balears es penja l'or en els campionats estatals

Els dos equips infantils es mantenen en la categoria Especial

| Palma |

Gran jornada final per als equips de les Illes Balears de categoria infantil i mini en els Campionats d'Espanya de Seleccións Autonòmiques, disputats a Blanes i a Tossa del Mar. Els dos equips infantils mantingueren la categoria Especial i les nines del minibàsquet es proclamaren campiones del grup Preferent, per aconseguir així l'ascens a la categoria Especial.

En la darrera jornada dels XV Campionats d'Espanya de Minibàsquet l'equip femení balear va derrotar Astúries per 41-37, en un partit equilibrat fins al darrer segon. L'entrenadora Eva Milán, secundada per Amàlia Trias com a ajudant i per Cati Riera i Miquel Reynés com a delegats, disposa de les jugadores següents: Hannah García i Lorena Alberola (Bons Aires), Paula Prats i Julia Melina (Ses Salines), Natalia Luque (Cide), Inma García (Sant Agustí), Alicia Delgado (Molinar), Marina Salom (Santanyí), Marina Amer (Portocristo), juntament amb les jugadores del Ferreries Dolors Allés, Núria Florit i Laura Mercadal.

L'equip masculí ha tingut un actuació amb alts i baixos i va perdre en la darrera jornada davant Aragó per 61-69. Finalment, ha quedat segon de la categoria de Preferent. Els dos equips infantils han aconseguit mantenir la categoria Especial en els XIX Campionats d'Espanya de Seleccións Autonòmiques i continuen entre l'elit del bàsquet estatal. El cinc masculí vencé en la darrera jornada Aragó i es classificà cinquè. I les nines no pogueren derrotar el País Basc (59-73) i acabaren en el lloc sisè.

En resum, resultats més que acceptables. Els dos equips infantils, entrenats per Joan Antoni Serra i per Josep Lluís Alberola, continuaran una temporada més en la màxima categoria de l'àmbit estatal. L'equip femení de minibàsquet aconseguí l'ascens a la categoria Especial i competirà la temporada que ve amb les millors seleccions autonòmiques. L'equip masculí, entrenat per Alfons Povés, continua en la categoria Preferent una temporada més.

+ VIST