Segueix-nos F Y T R

L'Arsenal perd el lideratge en empatar amb el Chelsea

| Palma |

L'Arsenal empatà ahir diumenge a un gol amb el Chelsea i va perdre l'oportunitat de mantenir-se en el lideratge de la Premier League anglesa. El líder absolut és ara el Tottenham Hotspurs, amb 10 punts, després de guanyar dissabte per 2-1 el Southampton, mentre que el Liverpool té l'oportunitat d'empatar a la posició d'honor si guanya avui el Newcastle. L'Arsenal, que va jugar gairebé tot el segon temps amb 10 jugadors per l'expulsió del francès Vieira, suma vuit punts després de les primeres quatre jornades.

A França, el Lens, rival del Deportivo de la Corunya a la Lliga de Campions, es manté invicte després de derrotar dissabte el Mònaco per 1 gol a 0. El conjunt francès té dues victòries i tres empats després de disputades cinc jornades de lliga. El Lens es va veure afavorit en el primer temps per expulsió de Gael Divet, en el minut 18, i es va imposar gràcies a un gol de penal del senegalès Papa Boupa Diop, que va batre el seu compatriota Tony Silva.

El conjunt «sang i or» va patir l'expulsió del camerunès Rigobert Song als tres minuts del segon temps, però el Mònaco no aconseguí equilibrar el marcador. L'Ajax d'Amsterdam, vigent campió de la lliga holandesa, recuperà ahir el lideratge d'aquest campionat en vèncer el Groningen, coer, per 1-3 en la tercera jornada.

Per la seva part, el Roosendaal va golejar el Heerenveen (3-0), i aconseguí la setena plaça amb quatre punts. L'Utrecht-De Graafschap ha estat ajornat. El Benfica lidera a Portugal després de dues jornades, però quan encara queden tres partits per completar la setmana. El conjunt de Simao i Nuno Gomes es va imposar amb claredat al fluix Beira Mar (2-0). Els recent ascendits Académica, Nacional i Moreirense encara no coneixen la victòria. A la primera divisió Alemanya continua liderant una setmana més el Bochum després de la setmana de descans que varen tenir els protagonistes de la Bundeslliga.