Segueix-nos F Y T R

Gregorio Manzano ja fa teràpia de grup

El tècnic mallorquinista es reuní amb els seus jugadors per analitzar el que havia succeït diumenge

Manzano dialogà amb els jugadors abans de l'entrenament d'ahir. | T.M.

| Palma |

L'ambient que es respirava ahir a la Ciutat Esportiva de Son Bibiloni distava molt del que es vivia la setmana passada, quan el primer equip del Reial Mallorca nedava dins l'optimisme.

Semblants seriosos i resignació per no haver pogut regalar una victòria a l'afició en el primer partit de Lliga varen ser l'ordre del dia durant la sessió preparatòria. Abans de començar l'entrenament, emperò, Gregorio Manzano es va reunir amb tots els seus jugadors, fins i tot els que encara s'estan recuperant de les lesions, per analitzar el que havia succeït diumenge contra el campió de la Lliga.

El tècnic de Jaén, fent gala de la seva condició de titulat en Psicologia, va iniciar un debat amigable amb els seus jugadors, a qui va demanar com s'havien trobat damunt de la gespa durant els noranta minuts de joc i va assenyalar, una per una, les errades que s'havien de corregir.

Major rapidesa en la circulació de la pilota, major velocitat de reacció, així com una major coordinació en les jugades d'atac varen ser alguns dels punts que es tractaren durant la reunió, en la qual tots els jugadors varen coincidir a assenyalar que un dels problemes principals havia estat el poc temps que havien tengut per entrenar tots junts, entre ells Walter Pandiani, que en alguns moments del partit se sentí molt sol al capdavant de la línia d'atac. No hi hagué esbroncada, però sí reflexió.

+ VIST