L'atac del cinc illenc s'estrellà contra la defensa del Stadium Casablanca

NACEX JOVENT (32+37): Samper (4), Cabrera (2), Juanes (14), Donaire (14), Jabega (8) "cinc inicial", Yepes (2), Peña, Homs, Picallo (11) i Pecos (5).
20/27 tirs lliures, 20/47 llançaments de dos punts, 3/14 de tres, 27 rebots (8 ofensius), 15 pilotes perdudes i 23 faltes personals comeses. Eliminada: Jabega (min. 40).
STADIUM CASABLANCA SARAGOSSA (36+ 37): García, Gracía (16), Martínez (13), Calvo (17), González (19) "cinc inicial" i Bosque (8).
17/30 tirs lliures, 22/47 llançaments de dos punts, 4/12 de tres, 35 rebots (9 ofensius), 21 pilotes perdudes i 16 faltes personals comeses. Sense eliminades.
MARCADOR (cada cinc minuts): 13-8, 17-24 (primer quart), 27-30, 32-36 (mitja part), 37-45, 51-58 (tercer quart), 57-65 i 69-73 (final).
ÀRBITRES: la catalana Maricruz Guinao i el menorquí Plaza. Encertada actuació.
INCIDÈNCIES: Mitja entrada en el pavelló municipal Germans Escalas.

El Nacex Jovent encaixà la segona derrota consecutiva a casa, després de perdre contra el Stadium Casablanca, de Saragossa, per 69-73. Les mallorquines fallaren en atac i s'estrellaren contra la sòlida defensa individual del conjunt de Benjamín Vicente. Només en els cinc primers minuts dominaren les jugadores d'As García (13-8). Un parcial de 4-16 en els següents cinc minuts i la lesió de la base local Laia Samper capgiraren el resultat i descentraren les jugadores del club de sa Indioteria. La precipitació en atac del cinc local facilità que les visitantes aconseguissin un màxim avantatge de 14 punts (51-65).

El joc interior de Itziar Calvo i Elena González, la millor jugadora del matx, resultà un obstacle insalvable per a les mallorquines. Només sis de les jugadores del Stadium entraren en joc i en els darrers minuts es notà el cansament. El Nacex Jovent es col·locà a només dos punts (69-71), faltant només 16 segons per a arribar al final del temps reglamentari. El temps jugà contra les jugadores d'As García que encaixaren una altra cistella (69-73).

En la banqueta local cal remarcar Gloria Jabega i Elsa Donaire. L'absència de la base local Laia Samper resultà decisiva. Ni Laura Homs ni Sonia Juanes aconseguiren rompre la defensa aragonesa. La recuperada Sandra Peña notà la falta de ritme de joc. En resum, el Nacex Jovent deixà escapar dos punts davant un conjunt inferior al de la temporada anterior. Les properes errades varen ser el pitjor enemic ahir en el pavelló municipal Germans Escales.