Segueix-nos F Y T R

El Son Amar ja sap el que és perdre

Els illencs digueren adéu a la imbatibilitat amb una derrota (2-3) a mans de l'Unicaja

| Palma |

SON AMAR2
UNICAJA3

SON AMAR:Sebastien Ruette, Stanislav Pochop, Luis Diaz, Cabrera, Falasca i Stephane Antiga. També jugaren Moltó i Gatin. Lliure: Alexis González.

UNICAJA:Cosme Prenafeta, Milan Vasic, Pter Veres, Mike ven de Goor, Patriarca, Juan Jose Salvador. També jugaren Reinaldo Alves i José Antonio Casilla.

ÀRBITRES:Fernández i Torrent.
PARCIALS:30-28 (37 minuts), 20-25 (22 minuts), 25-21 (27 minuts), 25-27 (32 minuts), i 14-16 (15 minuts).

DdBPalma.
El CV Son Amar va sofrir ahir al matí la primera derrota de la temporada a mans d'un Unicaja Almeria que va demostrar per què és enguany el gran rival a batre pels homes de Vladimir Bogoewski. En un partit llarguíssim que va durar més de dues hores i mitja, els andalusos i el mallorquins oferiren un gran espectacle amb alternatives constants en el joc i en el marcador.

Al final, va ser l'atac pel centre del conjunt entrenat per Piero Molducci el factor que va resultar decisiu en els moments clau i que posà fi, així, a la imbatibilitat del Son Amar en aquest campionat.