Segueix-nos F Y T R

«Serem al Mundial»

Luis Aragonés té clar que la selecció aconseguirà classificar-se

| Madrid |

El seleccionador espanyol Luis Aragonés assegurà ahir que no té dubtes que Espanya es classificarà per al Mundial d'Alemanya, alhora que realitzà un balanç positiu del seu primer any al capdavant de l'equip. «Ni m'ho puc imaginar, ni serà així. Estic segur que ens classificarem. Serem al Mundial», digué quan fou qüestionat per aquesta possibilitat.

Per això, l'equip està quasi obligat a sumar una victòria dimecres davant Sèrbia i Montenegro, «en un partit importantíssim, que no definitiu, però el que guanyi agafa molt avantatge». «Hem de neutralitzar les seves virtuts i aprofitar les seves debilitats. Però el que més em preocupa és que el meu equip estigui bé i que sapiguem competir en un partit en el qual ens estam jugant pràcticament la classificació. Hem de posar-hi els cinc sentits, primer el seleccionador i després la resta», destacà.

Després d'un any a la banqueta considera que, malgrat que «tot és millorable, en general s'ha fet una bona feina». «Crec que hem estat superiors a quasi tots els nostres rivals, malgrat que per ventura no amb molta claredat. No hem perdut cap partit, ni amistós ni oficial, fins i tot quan ens ha faltat concretar en alguna ocasió de cara a porteria. Amb algun gol més podríem estar més consolidats en el lideratge del grup», expressà.

«Avui les distàncies són petites i és difícil guanyar perquè les ocasions estan molt igualades per a tots els equips. De tota manera, crec que a Belgrad i a Zenica hauríem d'haver guanyat perquè tinguérem més oportunitats. Per això dic que hem estat superiors, però només assolírem tres empats fora i això no és bo. Hauríem volgut aconseguir algun gol més», afegí.

+ VIST