Segueix-nos F Y T R

«El primer objectiu serà la permanència»

Ernesto Rodríguez, entrenador de l'Ícaro Alaró, es mostrà «impressionat» per la resposta del públic

| Palma |

L'entrenador de l'Ícaro Alaró, Ernesto Rodríguez, ja té la mirada posada en la propera temporada, en la qual el seu equip jugarà a la màxima categoria del volei femení espanyol, la Superlliga. Rodríguez es mostrà molt satisfet pel joc efectuat per les seves jugadores en la fase d'ascens disputada aquest cap de setmana a Palma, i qualificà de molt important la gran afluència de públic, que omplí el pavelló de la Universitat de les Illes Balears.

-Diumenge, després de perdre el segon set, veiéreu perillar la victòria de l'Ícaro Alaró?
-Sabíem que l'Atalia tendria els seus vint minuts bons i que qualsevol equip d'aquesta categoria ens pot guanyar un set, però sabérem mantenir molt bé la calma. Va ser una situació molt semblant a la de la final de la Copa quan perdérem el tercer set.

-La propera temporada l'equip debutarà a la Superlliga, quines són les vostres expectatives?
-En principi el nostre objectiu serà la permanència. S'ha de tenir en compte que arribam a una categoria nova. Primer haurem de veure com funcionen els clubs rivals i estar molt a l'aguait, perquè la Superlliga femenina és cada any més dura.

-Mantindreu el bloc d'aquesta temporada?
-Encara no ho sabem, hi ha moltes jugadores amb ofertes d'altres clubs i primer hem de saber quin pressupost manejarem. Hem d'aprofitar molt bé els recursos. Per la meva experiència amb el Son Amar en pujar a la Superlliga, un gran pressupost no assegura una gran campanya. Nosaltres en teníem un dels més potents de la categoria i al final vàrem acabar en la quarta posició.

-En principi no continuareu al pavelló de la UIB. Sabeu ja on jugareu la propera temporada?
-Sí, l'aforament del pavelló de la UIB no és suficient. Estam estudiant diverses possibilitats, entre les quals hi ha poder jugar al Germans Escalas o al pavelló de Son Moix.

-Els aficionats feren costat al vostre equip omplint el pavelló tant en la final com en la semifinal. Satisfet per la resposta del públic mallorquí?
-L'ambient al pavelló va ser impressionant. Els dos dies la pista va ser plena. És difícil que un partit de volei, i més femení, aixequi tanta expectació en aquest país. Estic molt satisfet per la resposta que va oferir el públic mallorquí.

+ VIST