Segueix-nos F Y T R

No és una inauguració; just és una visita

Matas i Cirer acudiren a la nova pista coberta de bàsquet del Patronat Obrer i lloaren la seva feina

| Palma |

Jaume Matas anuncià setmanes enrere que no feia comptes celebrar ni una sola inauguració. Complit! Ahir, el president del Govern de les Illes Balears i la batlessa de Palma, Catalina Cirer, visitaren, que no inauguraren, la nova pista coberta de bàsquet del Patronat Obrer de Sant Josep, acompanyats per la presidenta de l'entitat, Catalina Serra. I entre el seguici hi havia també els regidors de Palma Rodrigo de Santos, Rafel Duran i Margalida Ferrando, a més del gerent de l'Institut Municipal d'Esports, Mauricio Rovira.

El Patronat celebra enguany el seu centenari i estrena una nova pista coberta de bàsquet. Tradicionalment, el Patronat ha comptat amb molt bons equips de bàsquet -va ser ben a prop de pujar a l'ACB-, però avui no disposa ni d'un sol conjunt federat. Ahir, Matas i Cirer visitaren també el nou edifici en el qual s'ubiquen els vestidors de la pista de patinatge i les pistes de pàdel -n'hi ha tres de dobles i una d'individual-.

Ahir, el Patronat va dur a terme una jornada de portes obertes amb una paella gegant a migdia i mil i una activitats esportives diferents durant tot el dia.

+ VIST