Segueix-nos F Y T R

Festassa mallorquinista a Son Bibiloni

La Federació de Penyes celebrarà la seva IV Diada el pròxim divendres, dia 12

| Palma |

El pròxim divendres, dia 12 d'octubre, la família mallorquinista celebrarà la IV Diada de Penyes, que en aquesta edició canviarà d'escenari i es durà a terme a les instal·lacions de la ciutat esportiva Antonio Asensio.La Federació de Penyes Mallorquinistes ha preparat un complet programa d'actes, als quals estan convidats tots els seguidors del Reial Mallorca, siguin penyistes o no.

La jornada començarà ben prest. A les 9.30 hores hi ha programat un entrenament del primer equip perquè els aficionats que vagin fins a Son Bibiloni puguin contemplar els seus ídols de ben a prop.

En aquesta diada es tindrà ben present la figura del desaparegut Tomeu Serra, qui dedicà gairebé tota la seva vida a les categories inferiors del Mallorca. A les 10.30 hores es descobrirà un monòlit dedicat a la seva memòria i es donarà per estrenat el I Memorial Tomeu Serra.A continuació, els futbolistes de la primera plantilla del Mallorca signaran autògrafs a partir de les 11.00 hores, i una hora més tard es disputarà un amistós entre el Mallorca i una selecció de la Tercera Divisió balear.

A les 14.00 serà l'hora de refer forces amb una fideuà. Aquells que vulguin participar d'aquest dinar, en el qual s'inclourà aigua, vi, ensaïmada i cafè, hauran de retirar el seu tiquet, que costarà 10 euros, a les diferents penyes mallorquinistes o a la seu que la Fundació Reial Mallorca té a l'Ono Estadi.

L'horabaixa, a partir de les 16.00 hores, tindrà lloc l'acte institucional en el qual es lliuraran els reconeixements. En concret, es concedirà la insígnia d'or del club a Maties Rabassa, actual director de relacions institucionals del Mallorca, per la seva gran tasca a la Federació de Penyes, de la qual és fundador.

Finalment, a partir de les 19.00 hores, es jugarà un nou partit entre els Veterans del Reial Mallorca i una selecció de diversos penyistes.
Durant tot el dia s'oferirà una jornada de portes obertes a la ciutat esportiva de Son Bibiloni, en la qual es podran visitar totes les instal·lacions en grups de fins a 30 persones.Per facilitar els desplaçaments, l'EMT habilitarà dos autobusos gratuïts que sortiran des de l'Ono Estadi.

+ VIST