Segueix-nos F Y T R

Jorge Lorenzo: «Esper tornar com a campió»

El pilot mallorquí aterrà al circuit de Sepang esperant que tot «surti bé»

| Sepang |

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo (Aprilia) va valorar el pròxim Gran Premi, que es disputarà aquest cap de setmana en el traçat de Sepang (Malàisia), i en el qual espera que les coses «surtin bé» i pugui així tornar a casa «com a campió del món». «Tindrem poc temps per aclimatar-nos-hi, però com que és igual per a tots no podem queixar-nos-en i esper que les coses em surtin bé i tornem a casa com a campions del món», ha destacat el balear, que es pot proclamar campió de 250 cc, conscient que a Malàisia els espera «una correguda dura, aquesta vegada amb calor i humitat en lloc de fred i vent».

A més, Lorenzo ha recordat la cursa de Phillip Island perquè per a ell va ser inoblidable. «Em torbaré a oblidar la prova de Phillip Island, ja que m'hi vaig divertir com mai i realitzàrem un gran treball en els entrenaments i la moto anava beníssim», ha afirmat el pilot, que ha lamentat que no hagi pogut coincidir «el triomf amb el títol mundial».

«Dovizioso m'ho posà difícil i ara ens falten cinc punts en dues corregudes, sempre que Andrea les guanyi, i crec que la millor tàctica serà una altra vegada fer la nostra feina tal com sabem, donant el màxim en cada moment i intentant guanyar», ha recalcat el campió del món del quart de litre. Lorenzo, que va arribar a Kuala Lumpur després de descansar un dia i mig a Melbourne, té l'opció d'apropar-se una mica més al rècord de victòries en una temporada a la cilindrada del quart de litre, que té el japonès Daijiro Katoh amb onze triomfs, si aconsegueix emportar-se el triomf al circuit malai.

La temporada passada el mallorquí hi aconseguí la victòria per davant d'Andrea Dovizioso, un bon precedent perquè el pilot de l'equip Fortuna-Lotus conquereixi el campionat a Sepang.L'any 2005, arran d'una sanció, el mallorquí no pogué competir a Malàisia. L'anterior, encara quan corria a 125 cc, va ser una mala experiència, ja que no va poder finalitzar la cursa. La de l'any 2003 fou una de les millors curses que ha realitzat Lorenzo a Sepang, on va aconsegir la pole i acabà en tercera posició.

+ VIST