Segueix-nos F Y T R

Nando i Pau Seguí lideraren el triomf del Drac Espanya

| Palma |

DRAC ESPANYA 13
CP ALCÓRCON 3

DRAC ESPANYA: Vojtech (Rafa Roig Forteza); Jordi Seguí, Mateu Matas, Jimmy, Pau Seguí, Avelino, Carrillo, Nando, Negru, Dionis, Jean Paul, Christian, Pingüi i Borja.
CP ALCÓRCON: Fabiano; Jorge Fernández, Bernardo de Quirós, Gonzalo Abella, Griñan, David Ortiz, Pidal, Guillermo Ortiz i Diego Manchón.
ÀRBITRES: el gallec Romay i el basc Mon Córdoba. Actuació regular.
GOLEJADORS: Nando (4), Pau Seguí (3), Pingüi (2), Jimmy, Borja, Andy i Christian, per a l'Espanya; Fernández, Manchón i David Ortiz, per als visitants.

El Drac Espanya s'imposà amb autoritat al CP Alcórcon per 13-3, al pavelló Joan Seguí, de Son Rapinya. L'equip madrileny oferí un hoquei molt dur, molt a prop de les fronteres que permet el reglament. Jugar en inferioritat ho acabà pagant car. Després de l'inici dels visitants, que s'avançaren per 1-2, el club de la plaça dels Patins reaccionà i amb dotze goles consecutius sentencià el partit (13-2). Quatre dels gols foren obra de Nando i tres de Pau Seguí. L'Espanya jugà a mig gas un pic assegurat el marcador, pensant més en la fase final europea per evitar possibles lesionats. El proper partit de la LNHL es disputarà el dia 6 de desembre contra el Cent Patins Rubí.

+ VIST