PALMA PARK: Matas (8), Del Rio (6), Lozano (6), Riera (34), Barranco (2) - cinc inicial -, Canyelles, García 8) i Cruz (27).
SES SALINES: Domínguez (9), Pérez (20), Torres (19), Díaz (14), Doménech (7) - cinc inicial -, Julián, Serra (8), Munera (2), Beltràn (2) i Almagro (6).
12/19 tirs lliures i 28 faltes personals. Eliminat: Almagro.
ÀRBITRES: Parets i Reglero.
PARCIALS: 15-27, 29-22, 17-17, 15-10 i 15-11.

DdB. Arenal.
El Palma Playa Park va sorprendre el conjunt eivissencs Ibizatours, de ses Salines, i en la pròrroga el derrotà per 91-87.
Mal començaren els locals en el primer quart (15-27). Els visitants no aprofitaren l'avantatge adquirit i una cistella de Cruz forçà la pròrroga (76-76).

En el temps afegit dominaren els locals, després de començar amb un triple de Riera,amb 34 punts el màxim realitzador de l'enfrontament. En el darrer quart els visitans s'acostaren (88-87). Tres tris lliures consecutius, dos de Riera i un de Cruz, certificaren la victòria local.

Aquesta victòria ajudarà els homes de Poves a intentar assegurar-se la permanència en la Primera Divisió. Una fase que es disputarà amb el sistema de lliga entre els quatre darrers classificats. El millor a la taule de tots ells té el dret d'organitzar aquesta fase. Tot continua igual que en la temporada anterior. I pot ser la salvació per al conjunt arenaler.