Segueix-nos F Y T R

El club Amistat de Palma frega el doblet

El club de Ciutat s'adjudicà amb autoritat la categoria de dones i quedà a un punt de la victòria en homes

| Palma |

Els Campionats de les Illes Balears de clubs, que es disputaren al poliesportiu Prínceps d'Espanya es convertiren en un 1 contra 1 entre el club de Ciutat, CA Amsitat-Pequeño Mundo, i el club de Santa Maria del Camí, CAB Siurell OC. Les dones del club de Ciutat s'endugueren la classificació per esquadres amb autoritat i sumaren un total de 60,5 punts, 3,5 més que el seu rival directe. El tercer lloc va ser per al CA Palma. El Mallorca Nord, de Muro, va perdre la categoria. En la propera temporada, el CA Manacor n'ocuparà el lloc. La competició dels homes fou més ajustada. Només hi hagué un punt de diferència entre el Siurell i l'Amistat, 44 contra 43. El CA Manacor fou tercer. L'ADA Calvià, que no s'hi presentà, va perdre la categoria. El seu lloc serà ocupat per al CA Palma.

A més dels atletes dels club participants, competiren, en l'àmbit individual, atletes illencs que defensen els colors de diferents clubs peninsulars. Entre ells destacaren Javier Hernádnez, Manuel Ramírez, Alejandro Liñán, José Àngel Pinedo, José Juan Vellibre, Àngela López i Marian Bagur, entre d'altres. Un d'ells aconseguí millorar una plusmarca de les Illes i fou Pinedo en el llançament de pes, amb un registre de 17,06 metres.

Guillem Duran

El fondista manacorí Guillem Duran fregà el podi en els campionats d'Espanya universitaris, disputats a Castelló. El mallorquí quedà quart en la prova dels 5.000 metres llisos, amb un temps de 14.52.07 minuts.

+ VIST